Goedkoopste zorgverzekering via Wagenaar AssurantienBel ons direct
0365328656
Voordelig verzekeren op internet
Maar wel dicht bij huis

Wagenaar Assurantien

Hartelijk welkom!

Bij Wagenaar Assurantiën bent u aan het goede adres voor een gedegen advies over uw verzekeringen, hypotheek en pensioen! Samen met u bekijken wij uw financiële situatie, inventariseren uw behoeften en zoeken die oplossingen die perfect op uw persoonlijke situatie aansluiten.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt ons tijdens kantoortijden (9.00 tot 17.00 uur) bellen op 036 - 5328656, of een e-mail sturen naar: pjw@wagenaarassurantien.nl

Wilt u ons schrijven? Dat kan naar: Wagenaar Assurantiën, Hotel de Wereldstraat 18 1318 AR Almere.

Wij zijn een kantoor dat bewust 'klein' wil blijven. Bij ons gaat KWALITEIT boven kwantiteit. Onze deskundigheid staat onomstotelijk vast. Wij zijn in het mooie vak van financiële dienstverlening al 10 jaar werkzaam.

Daarom zijn wij lid van de NBVA, een standsorganisatie voor tussenpersonen die staat, net als wij, voor vakbekwaamheid, klantgericht denken en doen en bovenal om integriteit! Nadere informatie over de NBVA vindt u op www.nbva.nl.

Verder is PietJan Wagenaar, Erkend Hypotheekadviseur en Geregistreerd Pensioen Adviseur. Bekijk de website: www.seh.nl of www.rpa.nl