Goedkoopste zorgverzekering via Schröder AdviesGroep BVBel ons direct
0742670889
Voordelig verzekeren op internet
Maar wel dicht bij huis

Schröder AdviesGroep BV

Hypotheken, verzekeringen en pensioenen bij Schröder AdviesGroep

Wij heten u van harte welkom op de internetwinkel van Schröder AdviesGroep. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren van zowel particulieren als ondernemers omtrent hypotheken, pensioenen, verzekeringen en financieringen en sinds kort makelaardij. Ook voor mensen met een bijzondere kredietsituatie of een variabel inkomen kunnen wij een rol spelen bij het verzorgen van de hypotheek. Wij doen dit met een flinke dosis enthousiasme, een gedegen vakkennis en een perfecte vakbekwaamheid.

Onze werknemers beschikken over de laatste kennis op hun vakgebied en kunnen u daardoor adviseren op basis van de nieuwste ontwikkelingen. We zijn een hecht team met korte communicatielijnen. Dit betekent dat u als klant te maken heeft met een vaste contactpersoon die van uw situatie op de hoogte is. Schröder AdviesGroep is een stabiele partner, omdat een langdurige relatie met onze klanten voor ons belangrijker is dan korte termijn succes. Onze adviseurs hebben een gedegen kennis op het gebied van hypotheken, schade- en levensverzekeringen, pensioenen, lijfrentes en financieringen.

Wij streven ernaar om u een deskundig, begrijpelijk, eerlijk en op maat gemaakt advies te geven en investeren graag in een lange termijn relatie met onze klanten. SAG heeft de visie dat er in de financiële sector plaats is voor een onderneming die veel waarde hecht aan een gezonde relatie met haar klanten.