Goedkoopste zorgverzekering via Siemerink Assurantien en vastgoed



Bel ons direct
0534337777
Voordelig verzekeren op internet
Maar wel dicht bij huis

Siemerink Assurantien en vastgoed

Siemerink Assurantien & Vastgoed B.V. is een ongebonden tussenpersoon met sterke posities in drie kernmarkten: schadeverzekeringen, levensverzekeringen en pensioenen.

In de schademarkt zijn wij met name in de branches Brand en Motorrijtuigen al jaren een gespecialiseerde partner.


In de levenmarkt zijn wij aanbieder van flexibele financiŽle producten en onderscheiden wij ons als intermediair die open is in de kostenstructuur.


De markt van pensioenen beweegt de laatste jaren van links naar rechts. Door de vele wijzigingen van wetten en regels is het voor de consument erg moeilijk om nog enig inzicht te behouden. Door ervaren pensioenadviseurs in dienst te hebben kunnen wij u volledig inzicht verschaffen in uw eigen toekomstige pensioensituatie.



Als persoonlijk tussenpersoon houdt Siemerink AssurantiŽn & Vastgoed B.V. het graag eenvoudig en open. Je hoeft niet afgestudeerd verzekeringsdeskundige te zijn om te weten waar je aan toe bent. Wij zijn een ongebonden tussenpersoon die graag wordt herkent als een flexibele en marktgerichte groep met grote kennis van zaken en goede persoonlijke dienstverlening.

Aantrekkelijk geprijsde verzekeringen bieden is ťťn. Respect en aandacht voor de klant is twee. Het zijn kwaliteiten die je niet kunt leren. Vriendelijk zijn, meedenken en helpen, dat zit in je. Dat breng je in praktijk omdat je het leuk vindt wanneer de klant te vreden is.