Goedkoopste zorgverzekering via Van der Veen Financieel Advies BVBel ons direct
0548535522
Voordelig verzekeren op internet
Maar wel dicht bij huis

Van der Veen Financieel Advies BV

Verzekeren is mensenwerk
Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie.

Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico?s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

Van der Veen Financieel Advies BV combineert al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk!


Persoonlijk financieel advies, bij u in de buurt
Omdat wij uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen. Heeft u vragen over uw financiŽle situatie? Dan kunt u ons altijd bellen op 0548 - 535 522. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Rijssen. Wij zullen uw vraag dan met alle aandacht beantwoorden. Bij Van der Veen Financieel Advies BV krijgt u altijd een oplossing die werkt, laagdrempelig en dicht bij huis!

Kom daarom langs bij Van der Veen Financieel Advies BV voor een persoonlijk advies.