Voordelig verzekeren op internet
Maar wel dicht bij huis

Voordeel Op Internet

Selecteer een tussenpersoon bij u in de buurt en bereken hoeveel voordeel u kunt genieten!

Het goedkoopste internetcollectief van Nederland!

Voordeel Op Internet is opgezet vanuit het idee dat u goed in staat bent om veel zaken zelf te regelen. Steeds vaker gebruikt u daar internet voor.

Omdat u veel zelf doet en u ons pas inschakelt als u er zelf niet uitkomt, laten wij u profiteren van de korting die wij bij onze aanbieders bedingen.

Wij, en dat zijn nu ruim 150 adviseurs, zijn verspreid over het hele land. Er is dus altijd wel een adviseur bij u in de buurt.

Toelichting omtrent producten en diensten

Heeft u interesse in een specifiek product, dan dient u deze eerst via het hoofdmenu te selecteren, vervolgens kunt u een keuze maken uit de kantoren die dit product via Voordeel Op Internet aanbieden.

Aanbiedingen en offertes geschieden overigens op basis van 'execution only'.
Voordeel op Internet B.V. geeft géén advies inzake het uiteindelijk produkt of aanbieder.
Voor vragen en/of aanvullend advies inzake de verzekeringsprodukten verwijzen wij door naar de aangesloten assurantiekantoren/deelnemers.
Op basis van een dienstverleningsdocument zal het betreffende intermediair aangeven aan welke vergunningseisen van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) wordt voldaan.

Selectie deelnemend kantoor

Heeft u de voorkeur voor een specifiek kantoor, ongeacht het soort product (let op: niet alle kantoren bieden al onze producten aan!), dan kunt u links, of via uw eigen provincie hieronder, een kantoor selecteren: